Grand Hyatt Doha Hotel & Villas

Doha Qatar
de la
EUR 2178 00 EUR
2 adulti
Charter Qatar - Grand Hyatt Doha Hotel & Villas, cu plecare din Bucuresti

Situat pe malul noului cartier West Bay Lagoon, Grand Hyatt Doha oferă vedere panoramică la Golful Arabic. Oferă arhitectură tradițională arabă pentru cele 249 de camere și apartamente, precum și pentru cele 91 de vile luxoase, piscine interioare și exterioare și o zonă de plajă privată de 400 de metri.

Unitatea de cazare are un balcon cu vedere la Golful Arabic sau la centrul orașului Doha. Unele unități oferă bucătărie și zonă de relaxare, iar fiecare unitate este dotată cu mobilier modern.

Jaula Spa oferă o experiență spa potrivită pentru un regal. .Jaula Club găzduiește o sală de sport complet echipată, inclusiv o zonă privată de antrenament pentru femei. Clubul oferă o varietate de servicii, de la pachete de membru, antrenament personal și o varietate de cursuri de exerciții pentru cei care doresc să se mențină in formă.

Hotelul are localuri de luat masa, inclusiv restaurantul său, Isaan, care servește preparate din bucătăria thailandeză autentică și Santa Monica Breakfast Club, care oferă preparate din bucătăria americană. Vinuri fine sunt servite la barul principal al hotelului, Dunes.

Centrul de afaceri al hotelului oferă servicii de secretariat cu conectivitate wireless și acces la internet de mare viteză.

Pearl Qatar și terenul de golf Doha sunt la 4,6 km de hotel, iar Aeroportul Internațional Hamad este la 25,8 km. La cererea oaspeților, sunt disponibile limuzine de aeroport și servicii personale de intalnire și asistență la aeroport.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Grand Hyatt Doha Hotel & Villas, Doha, Qatar

Verifica tarife si disponibilitate