Charter Algarve - Jardim do Vau, cu plecare din Bucuresti

Cu acces direct la Praia do Vau, una dintre cele mai frumoase plaje din Algarve. Hotelul ofera apartamente cu unul sau două dormitoare, cu bucătărie complet utilată. Are o piscină interioară și o piscină in aer liber.

Apartamentele din Jardim do Vau sunt amenajate intr-un stil modern și au un balcon cu șezlonguri. Fiecare apartament cu aer condiționat oferă, de asemenea, TV prin satelit și o baie privată cu cadă și duș. WiFi gratuit este disponibil in toate apartamentele și zonele comune.

Hotelul Jardim do Vau este castigator a numeroase premii de excelență, datorită calității serviciilor oferite dar și a ospitalității.

Majoritatea plajelor din apropiere oferă garanția calității prin certificarea Blue Flag. Cele mai cunoscute plaje din zonă sunt Praia da Rocha, Praia do Vau și Alvor Beach .

Oaspeții pot inota in piscinele in aer liber cu vedere la mare, iar copiii se pot distra fie la locul de joacă, fie la Junior Club.

După un antrenament in sala de fitness, cocktail barul și barul de la piscină oferă un cadru relaxant pentru un milkshake cu fructe sau un ceai de după-amiază. Restaurantul O Jardim servește o selecție de mancăruri regionale și internaționale.

Jardim do Vau este situat la mai puțin de 1 km de Alto Golf Country Club, Portimao la 2km, Slide and Splash la 14km, Zoo Lagos la aproximativ 30km, iar Circuitul International Algarve la 24km. Aeroportul Faro se afla la o distanta de 70km.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Jardim do Vau, Algarve, Portugalia

Verifica tarife si disponibilitate