Dive Inn Resort

Sharm El Sheikh Hadaba Egypt
de la
EUR 952 77 EUR
2 adulti

Situat in mijlocul unor grădini tropicale, acest complex de 4 stele oferă un centru de scufundări cu instructori profesioniști pe malul Mării Roșii. Asigură un autobuz gratuit către plaja din golful Um El Seid.

Piscina in aer liber in stil lagună a complexului Dive Inn este inconjurată de palmieri inalți și iazuri fermecătoare. După o sesiune cu antrenorii cu experiență in centrul de fitness, oaspeții se pot bucura de saună sau de masaj.

Toate camerele complexului Dive Inn au o terasă sau un balcon privat cu vedere la piscină. Fiecare cameră are TV prin satelit, un dulap spații și o măsuță de toaletă cu oglindă.

Restaurantul principal oferă specialități tip bufet și à la carte, cu vedere la zona piscinei. altele savura sucuri proaspete și sandvișuri langă zonă, in timp ce clubul de noapte Nagham asigură muzică și dansuri egiptene.

Zona plină de viață Naama Bay este la doar 10 minute de Dive Inn, in timp ce stațiunea Sharm el-Sheikh se află la 15 km.

 

Nota!  Vă rugăm să rețineți că restaurantul principal al hotelului Dive Inn Resort este in curs de renovare pană pe 29.02.24. Este posibil să apară zgomot. In acest timp, oaspeții iși vor lua masa in restaurantul a la carte.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre Dive Inn Resort, Sharm el Sheikh, Egipt

Verifica tarife si disponibilitate