Descriere: Design Levi este un hotel de 5 stele care se situeaza incentrul statiunii Levi. 

Localizare: Hotelul se localizeaza la 70 de metri de centrul de spa Water World si punctul de observatie Peak Lapland din Levi se afla la 6 km de hotel. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Kittila, care este situat la 13 km. Un obiectiv turistic aproape de unitatea de cazare este Capela Fecioarei Maria care se potizioneaza la 500 de metri de aceasta.  

Facilitati hotel: Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: acces direct la partia de schi, 1 piscina exterioara si una interioara, restaurant, centru de wellness si spa, bar si parcare gratuita. 

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de urmatoarele dotari: zona de relaxare, baie privata dotata cu dus. Fiecare camera dispunde de un balcon francez sau standard. 

Site: https://www.designhotellevi.fi/

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Imbracaminte termoizolanta pe toata durata programului; Excursie Intalnire cu Mos Craciun si familia; Excursie la Rovaniemi; Safari cu husky pe o distanta de 2.5 km; Cadou surpriza pentru copii; Insotitor de grup ; Transport Avion OTOPENI - LEVI 2024 Bucuresti - Levi; Taxele de aeroport; Transport Avion LEVI - OTOPENI 2024 Levi - Bucuresti

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre DESIGN LEVI, Levi, Finlanda

Verifica tarife si disponibilitate