Ziua1:   Bucuresti – Cipru

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Cipru si transfer aeroport-hotel in parte de nord a insulei. Cazare la Hotel Kaya Artemis 5* in zona Bafra.

Ziua2:  Famagusta – Salamis – Barnabas
Mic dejun . Turul oraselor antice Famagusta si Salamis, unde se vor vizita Catedrala Sf. Nicholas, astazi Moscheea Lala Pasha si ruinele din perioada elenista si romana ale gimnaziului, forumul si bailor termale. Se viziteaza si manastirea Apostolului Barnaba, primul episcop crestin, originar de pe insula si reintors in Cipru dupa lunga sa calatorie misionara. Cazare la Hotel Kaya Artemis Resort 5 * in zona Bafra.

Ziua 3:  Bafra – Kyrenia
Mic dejun. Vizita la un atelier traditional de covoare pentru a admira faimoasa arta a nodurilor. Continuam calatoria spre regiunea Kyrenia, unde se viziteaza manastirea Bellapais, o manastire din secolul al XVI-lea. Manastirea este situata in satul Beylerbeyi, locuita de artisti si scriitori. De acolo avem o priveliste foarte frumoasa a orasului Kyrenia. Cazare in regiunea Kyrenia la hotelul de 4 *.

Ziua 4:  Guzelyurt

Continuam calatoria in Guzelyurt, unde vom vizita Manastirea Mamas si Muzeul Naturii si al Artei cu expoziti etnografice, situat intr-un vechi Karavansarai. La intoarcere traversam  Muntele ’Cinci Degete’. Oprire pentu admirat si fotografiat peisajul insular. Cazare in regiunea Kyrenia la hotel de 4*.

Ziua 5:  Nicosia – Bafra

Mic dejun. Vizita la un atelier de produse din piele si bijuterii din aur si argint, unde vom vedea si un spectacol de moda cu cele mai noi produse din piele. Continuarea calatoriei cu vizitarea orasului Nicosia, capitala insulei,singura capitala din lume impartita intre doua popoare. Se viziteaza Kervansaraiul din perioada otomana, Moscheea Selimiye din secolul al XIV-lea una din cele mai importante moschei din Imperiul Otoman. Se poate vizita si partea cipriota greceasca a orasului. Cazarea si petrecerea de Revelion la Hotel Kaya Artemis 5*.

Ziua 6:  Bafra

Mic dejun. Timp liber la Hotel Kaya Artemis Resort 5*.

Ziua 7:  Peninsula Karpaz*

Mic dejun. Optional excursie la renumita plaja de Aur din Peninsula Karpaz. Informatii suplimentare de la ghidul vorbitor de limba romana. Cazare la Hotel Kaya Artemis 5*.

Ziua 8:  Cipru – Bucuresti

Check-out si transfer spre aeroportul din Larnaca pentru imbarcare zbor cu destinatia Bucuresti.

 

Servicii incluse in pret:

• Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Larnaca– Bucuresti
• Taxe de aeroport

• Un bagaj de cala 20kg si un bagaj de cabina 7kg

• Transport cu autocar modern pe tot parcursul programului
• Cazare 5 nopti in camera dubla, in hotel de 5 stele cu demipensiune, 
• Cazare 2 nopti in camera dubla, in hotel de 4 stele cu demipensiune
• Asistenta turistica in limba româna

• Cina festiva de Revelion

 

Servicii neincluse in pret:
  • Intrarile la toate obiectivele turistice, ghid insotitor, taxe de statiune & 5 nopti supliment All Inclusive la Hotel Kaya Artemis : 99euro/pers. 
  • Excursie optionala Peninsula Karpaz (se rezerva lde la fata locului).

 Nota : Obligatoriu pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii!

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Revelion Cipru de Nord (7n), Toate locatiile, Cipru

Verifica tarife si disponibilitate