First Class Travel

Adresa: Avram Iancu 2
Nr. Reg. Com.: J05/1715/2011
CUI: 29172640

Licenta de turism:1305 din 01.03.2019
Polita de asigurare:BN 000001686 valabila pana la 23.01.2021
Brevet Turism: 16253
Manager Turism: Feier Codruta

Banca: Banca Transilvania

Tel.: 0359 413 898
Tel. mobil: 0757 641 292
E-mail: office@firstclasstravel.roInființată in anul 2011, First Class Travel este o agenție organizatoare specializată în crearea ofertelor personalizate.

Călătoria o considerăm cel mai frumos hobby; este o pasiune împărtășită de oamenii cu un nivel intelectual si cultural ridicat și facem eforturi pentru a le stimula această pasiune.

La First Class Travel veți găsi oameni motivați și pregătiți (prin training-uri de specializare și participare la infotripuri) la standarde înalte pentru satisfacția clientului – consumator al produselor noastre de turism. Munca permanentă cu tipul de turist educat, precum și gradul mare de fidelizare al clientilor ne-au ajutat să evoluăm, oferindu-le acestora o consultanță pe măsură exigențelor. La noi găsiți toate serviciile de turism de care aveți nevoie! Indiferent că doriți un bilet de avion, un city break, o cazare, un circuit, servicii personalizate la destinație, un pachet charter sau o combinație a acestora, suntem aici să vă ghidăm și să vă găsim cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.

Avem peste 400 de furnizori și parteneri (inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion), iar 45 dintre cei mai importanți se regăsesc direct în site, permițându-ne astfel să vă oferim acces la o mare parte din oferta de servicii globală.

Site-ul www.firstclasstravel.ro vă oferă acces la ofertele tuturor marilor touroperatori romani; veți găsi, astfel, concentrate, toate ofertele standard, Early Booking sau Last Minute de pe piața românească, cu disponibilitate și tarifare în timp real, fără a fi nevoie să accesați mai multe site-uri în paralel. Site-ul vine în întâmpinarea clienților amatori de diversitate online: simplu si comod, cu posibilitatea de a rezerva vacanța din confortul casei dumneavoastră, fără intermediere sau prezență fizică în agenție.

Licenta de Turism
Brevet de Turism
Polita de Asigurare