Sejur Italia-Lido di Jesolo

Sejur Italia-Lido di Jesolo

SEJUR ITALIA, LIDO DI JESOLO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Statiunea Lido di Jesolo, de pe malul Marii Adriaticii, se gaseste  aproape de Laguna Venetiana, aproape de alte orase renumite si are o plaja nisipoasa cu intrare lina in mare. Serviciile de plaja sunt incluse in pretul cazarii, astfel fiecare camera are doua sezlonguri si o umbrela pe plaja privata a hotelului. Pe plaja, se ofera o gama variata de sporturi nautice si alte posibilitati. Statiunea e lunga de cca 15 km si ofera cazari variate la hoteluri si apartamente. De asemenea, statiunea ofera multe posibilitati de divertisment, restaurante specifice italienesti, baruri, cluburi. In timpul sezonului estival, in statiune se organizeaza concerte, programe de divertisment, statiunea fiind deosebit de animata seara.

 

 

Ziua 1. Pornire din Cluj la orele 02:00, din Oradea la orele 05:00 tranzitam Ungaria si Slovenia, sosire in Italia, tur panoramic al orasului Trieste  si oprire la Palatul Miramare, situat intr-o gradina botanica, deasupra Marii Adriatice, timp libe pentru plimbari si putina relaxare. Ne continuam drumul, sosire la Lido di Jesolo. Cazare 7 nopti la un hotel de 3*.

 

Ziua 2-7. Timp liber in statiune pentru odihna si plaja la Marea Adriatica, tip de masa: demipensiune, mic dejun bufet si cina bogata. Excursii optionale la: Venetia, Milano, Ravenna-San Marino

 

Ziua 8. Pornim spre casa in cursul diminetii. Oprire in Slovenia, in Ljubljana, scurta vizita pietonala a capitalei Sloveniei – Podul cu Dragoni, Podul Triplu, etc. Sosire in tara seara tarziu.

 

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

>31.01.19 (avans 50%)

31.08.2019

395 euro

375 euro

Tarif Client Fidel

390 euro

370 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 30 euro

Supliment camera single: 140 euro

 

Tarifele au fost calculate la un grup de minim 40 turisti; in caz de grup mai restrans, de 30-39 turisti, diferenta de transport, 20 euro se achita la finalizarea grupului, cu o saptamana inainte de plecare.

 

Tariful include:

-        7 nopti cazare cu mic dejun bufet la un hotel de 3* in Lido di Jesolo, Hotel Nember sau similar, la distanta maxima de 200 m de plaja.

-        umbrele si 2 sezlonguri pe plaja privata a hotelului, incluse in tarif

-        transport cu autocar climatizat 3*

-        vizite la Ljubljana si la Pestera Postojna (fara taxa de intrare)

-        asistenta turistica din partea agentiei

 

Tariful nu include:

-         taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre personal la urcare în autocar; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii). Locuri preferetianle se acorda doar pana la randul 6, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 5 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin

-         bacsisurile

-         asigurarea medicala si storno

 

Excursiile optionale:

-        Venetia: 30 euro (minim 30 persoane), tariful include: transport autocar, taxa de intrare in port pentru autocar, transport cu vaporasul in laguna, vizita Venetia cu ghid din partea agentiei; nu include taxele de intrare la obiectivele turistice

-        Milano: 45 euro (minim 30 persoane), tariful include transport cu autocarul, ghid local la Milano; optional taxa de intrare cu taxa de rezervare pentru a vizita Cina cea de Taina: 15 euro; pentru a intra, se achita taxa de intrare la inscriere.  Atentie! Biletele se rezerva cu cca 3 luni inainte de vizita cu plata anticipata. Nu putem asigura bilet pentru turistii care se inscriu cu scurt timp inainte de vizita; nu sunt incluse celelalte taxe de intrare: Muzeul Sforzesco, Muzeul la Scalla, Domul, acestea se platesc la fata locului.

-        Ravenna-San Marino: 45 euro (minim 30 persoane), tariful include: transport autocar, ghid local la Ravenna, (la Ravenna, abonament muzee: 10 euro/persoana), Vizita San Marino cu ghid din partea agentiei.

 

Ora de imbarcare

Orasul de imbarcare

Locul de imbarcare

Tarif

05:00

Oradea

Str. T. Vladimirescu nr 4,  de la Agentia Galatea Travel

0

02:00

Cluj-Napoca

Sala Sporturilor

0

01:20

Turda

Aurogara Sens Vest

25 euro

00:00

Tg. Mures

OMV, Str. Gh. Doja

25 euro

02:30

Satu Mare

MOL, Drumul Careiului

20 euro

03:00

Carei

MOL, Bld. 25 Decembrie

15 euro

02:30

Zalau

MOL, Bld Mihai Viteazu

15 euro

02:40

Arad

OMV Centura, Calea Zimandului

15 euro

02:00

Timisoara

Parcarea Real, Calea Aradului

20 euro

 

Tariful transferului  este valabil pentru dus si intors, si se realizeaza la minim 4 turisti/traseu; numarul locurilor sunt limitate in functie de marimea mijloacelor de transport (4, 8, 15, 19, 48 locuri).

Rezerva Online